Internet mitjançant cable coaxial

El sistema d’Internet a través de cable coaxial ha estat especialment dissenyat per a convertir la xarxa coaxial en una xarxa de dades.Es tracta d’un senzill sistema que Andorsat ofereix i instal·la al seu domicili. Els equips d’Internet a través de cable coaxial permeten transmetre i rebre el senyal d’Internet a través del cable existent de la instal·lació de la seva televisió, sense necessitat d’intervenir sobre la infraestructura.

La instal·lació d’Internet a través de cable coaxial la realitza Andorsat al seu domicili tan sols afegint un equip mestre en capçalera (IPC-M) i un equip esclau (IPC-S) en cada punt al qual es vol portar el senyal d’Internet.

Gràcies a aquest sistema d’Internet a través de la seva televisió vostè podrà actualitzar la instal·lació del seu sistema de televisió per transmetre dades IP amb alta velocitat. El sistema esclau IPC-S actua també com un router WiFi, pel que vostè podrà crear una nova xarxa sense cables de forma senzilla i amb la màxima qualitat, a totes les habitacions on l’IPC-S estigui instal·lat.

Especial per a Hotels.

Aquest sistema d’instal·lació d’Internet a través de cable coaxial està especialment indicat per a hotels o urbanitzacions.

Amb un únic dispositiu mestre IPC-M permet donar servei fins a 253 esclaus amb comunicacions encriptades per a cada equip esclau IPC-S.

Pot incrementar el nombre de dispositius IPC-S utilitzant la mateixa xarxa tan sols instal·lant nous equips mestres en paral·lel (fins a un màxim de 4 IPC-M per a un mateix cable coaxial).

Aquest sistema ofereix una gran versatilitat, ja que s’adapta a qualsevol tipus d’instal·lació:
Habitatges unifamiliars

  • Edificis
  • Hotels
  • Complexos turístics
  • I molt més …

Allà on necessiti distribuir el senyal d’Internet sense despeses addicionals de cablejat, la instal·lació d’Internet a través de cable coaxial és és la seva solució.

SI ESTÀS INTERESSAT EN AQUEST SISTEMA.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ AL FORMULARI I ENS POSAREM EN CONTACTE COM MÉS AVIAT MILLOR.

    He llegit i accepto la política de privacitat

    Internet mitjançant cable coaxial